Close

Mijn naam is Wilma Maas onafhankelijk klachtenfunctionaris in de zorg en werkzaam voor verschillende zorg en welzijn organisaties en instellingen in Zeeland en  Zuidwest Brabant, waaronder per 1 januari 2018 “bee at home” in Dinteloord.

Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de Klachtopvang en bemiddeling, eerst bij Klaverblad Zeeland, een patiënten belangen organisatie. Momenteel ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer. Door deze jarenlange ervaring heb ik kennis van de sociale kaart en de wetgeving rondom deze materie. Tevens ben ik gecertificeerd Mediator en buurtbemiddelaar in  verschillende Zeeuwse gemeentes.

Mijn ervaring is dat veel problemen of klachten met een goed gesprek of via bemiddeling opgelost worden en dat dit leidt tot herstel van relaties en verbetering op de werkvloer. Ik vind het inspirerend om werkzaam te zijn in de klachtopvang om zo voor de organisatie en hun cliënten bij te dragen aan een zo optimaal mogelijk werk en leef klimaat.

contact@maas-mediation-klachtenfunctionaris.nl

Wilma Maas
Onafhankelijk Klachtenfunctionaris
06-14496253
wilma.maas@icloud.com

Hieronder kunt u beide PDF bestanden downloaden met betrekking tot het klachtenreglement en het afhandelen van klachten binnen Bee at Home.